Hírek, események

Még mindig: NYITVA! :D

2020. szeptember 16-tól az alábbi szabályok betartásával jöhettek a Gyermekrészlegbe:

  • Könyvtárunk hétfőként 13 és 18 óra között (De minden hónap első hétfőjén zárva tartunk!), keddtől péntekig 10 és 18 óra között, szombati napokon 9 és 16 között tart nyitva.
  • Kérjük, hogy amennyiben levertnek, betegnek érzitek magatokat; hőemelkedésetek, lázatok van; gyakori/folyamatos köhögéssel, tüsszögéssel és orrfújással küzdötök, ne látogassátok könyvtárunkat! :(
  • Kérünk Benneteket, hogy amennyiben egészségesek vagytok, hozzatok magatokkal szájmaszkot, amit viselnetek is kell addig, amíg nálunk tartózkodtok, és belépéskor használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • A visszahozott könyveket 2 nap karantén után visszavesszük, a polcokról szabadon válogathattok a könyvekből, kölcsönözhettek is.
  • Ügyelnünk kell arra, hogy egy időben minél kevesebben tartózkodjatok a könyvtárban, és kérünk Benneteket, hogy lehetőség szerint minél gyorsabban válasszátok ki azokat a könyveket, amelyeket kölcsönözni szeretnétek.
  • Olvasótermünkben, a tanulói térben egy időben az eddigiekhez képest kevesebben tartózkodhattok - kérjük, figyeljetek a kihelyezett asztalok és székek számára!
  • A könyvtári számítógépek használatára nincs lehetőség - lehetőség szerint hozzátok magatokkal saját eszközeiteket, WiFi továbbra is van! ;)
  • Társasjátékozásra, a könyvtári közösségi játékok helyben használatára nincs lehetőség! :(

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük! :)


Rendkívüli zárvatartás... :(

Kedves Látogatóink, Könyvtárhasználóink!
Könyvtárunk, így a Gyermekrészleg is, 2020. november 11-től zárva tart. :(
Kérdéseiteket, kéréseiteket telefonos és e-mailes elérhetőségeinken tudjuk fogadni. :)


Kedves Szülők!
Könyvtárunk igénybe vehető szolgáltatásainak megismeréséhez az alábbi tájékoztatót is ajánljuk figyelmükbe! :)

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!