Hírek, események

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülhetnek. Tiltakozása esetén törölhetjük az Önről készült felvételeket. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató 3.6 pontja.

Mivel a központi könyvtár július 15-től bezár, így ebben a pár napban, július 13-ig, szombatig még lehet kölcsönözni a szokásos nyitvatartási időben a Gyermekrészlegről is. 

>>>

Nyári olvasmányajánlók, bölcsis kitelepülés, foglalkozások új csoportoknak – igen mozgalmas volt a május-júniusunk, és sok élménnyel gazdagodtunk.

>>>

Az iskolai nyári szünet örömére többet lehet kölcsönözni a Gyermekrészlegen is, ehhez pedig érkeztek új könyvek. :)

>>>

Új, még kiadatlan kuflis mesét is hallhattunk személyesen a szerzőtől, Dániel Andrástól, aki a Gyermekrészleg vendége volt az Ünnepi Könyvhéten. 
>>>

A 95. Ünnepi Könyvhéthez kötődve a Gyermekrészlegen is kínálunk programokat az aprónépnek, az ifjaknak, a családoknak. 
>>>

Igazán jó most végigmenni és álmélkodva bámészkodni a Gyermekrészleg folyosóján, hiszen június 4-e, kedd délelőtt óta látványos gyermekrajzok díszítik a falakat. 

>>>

Verses, mesés, környezetvédős áprilisunk volt a Gyermekrészlegen.
>>>

Az újonnan érkezett könyvek között fantasy jellegűek, krimik és szakkönyvek is vannak. Utóbbiak segítséget jelenthetnek a szülőknek. 
>>>

 

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!