Hírek, események

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülhetnek. Tiltakozása esetén törölhetjük az Önről készült felvételeket. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató 3.6 pontja.

Az idei tanévben hosszú hétvégével indul az őszi szünet; könyvtárunk csak ekkor, okt. 23-án és 24-én zárva tart.

Október 26-tól ismét a megszokott nyitvatartási idővel várunk Benneteket! :)

Kedves Látogatóink, Könyvtárhasználóink!

2020. szeptember 3-án, csütörtökön, kivételesen 12 órától nyit könyvtárunk, ezen kívül azonban a szokásos nyitvatartási idővel várunk Benneteket!

Megértéseteket köszönjük!

Az idei évben picit rendhagyó és eklektikus könyvtári tábort szerveztünk... :)

Utolsó hetéhez ért Könyves gyermekjátszó programsorozatunk, amelyre a székesfehérvári Önkormányzati Kommunikációs Központ munkatársai is ellátogattak. :)

Július 21-i foglalkozásunkat figyelemmel kísérték a Fejér Megyei Hírlap munkatársai, Héjj Vivien és Pesti Tamás is. Képes beszámolójukat, amelyet ezúton is köszönünk, itt olvashatjátok :)

Könyves gyermekjátszónk július 9-i napján mesét hallgattunk, beszélgettünk, ugattunk-nyávogtunk és természetesen kutyákat és macskákat készítettünk :)

A Fejér Megyei Hírlap és a FehérvárTV kíváncsi és érdeklődő munkatársai jártak Gyermekrészlegünkön, akikkel az Olvasó Kaméleonról és nyári programjainkról beszélgettünk.

A pozitív, vidám hangvételű cikket és interjút ezúton is köszönjük! :)

Kedves Könyvtárhasználóink!

Nyári zárvatartásunkról itt tájékozódhattok - kérjük, vegyétek figyelembe a kölcsönzési határidőt, a zárvatartási napjainkat, és e szerint tervezzétek a könyvtárlátogatást!

Várunk Benneteket!

 

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Infótár

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!