Hírek, események

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülhetnek. Tiltakozása esetén törölhetjük az Önről készült felvételeket. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató 3.6 pontja.

E heti foglalkozásainkon is téma az április 11-ei magyar költészet napja. Kedden például verset írtak a gyerekek. 

>>>

Márciusi foglalkozásainkon foglalkoztunk a víz világnapjával, és végre használtuk a nemrég hozzánk került hangszereket is. :)

>>>

A Gyermekrészlegre is sorra érkeznek az új könyvek, közöttük régóta várt példányokkal. 
>>>

Csak úgy sorjáztak februárban a foglalkozások, események a Gyermekrészlegen – még egy könyvtárhasználati versenynek is otthont adtunk.

>>>

Nem hiába a szokatlanul meleg időjárás, március elejére a Gyermekrészlegre is beköltözött a tavasz. :)

>>>

Alig ért véget 2023, már 2024 januárjában is több csoport bejelentkezett hozzánk, hogy mesés, kézműves délelőttöt tölthessenek el a Gyermekrészlegen.

>>>

Egyre népszerűbb program a családi vagy baráti társasjátékozás, és örülünk, hogy a Gyermekrészlegre is sokan érkeznek e célból. A kínálat bőséges, és egyre bővül... :)

>>>

Pár hónapja hirdettünk Olvass és írj! címmel pályázatot petőfis könyvek kapcsán a Petőfi Sándorhoz kötődő tavalyi emlékév apropóján. Most közreadjuk a beérkezett pályaműveket, amelyek a kisebb korosztályt megszólító könyvek alapján készültek.
>>>

 

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!