Hírek, események

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülhetnek. Tiltakozása esetén törölhetjük az Önről készült felvételeket. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató 3.6 pontja.

Tarts Te is Papával és a gyerekekkel egy játékos rendőrségi nap vetélkedőjére, és ismerd meg történetüket Nógrádi Gábor elmesélésében! :)

Könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportja az idei tanévben is meghirdeti középiskolás csoportoknak honismereti vetélkedőit. :)

Lépj be online a varázsvilágba: sétálj virtuálisan Roxfortban, oldj meg kvízeket, hallgass hangoskönyveket!

Az Erdőmentők Alapítvány mesekönyve az erdők lenyűgöző világáról mesél természetvédők tollából, amelyet kölcsönözhetsz könyvtárunkból és elolvashatod online formában is. :)

Tarts Te is velünk unaloműző nyári kalandunkon, és Szusihoz hasonlóan keress és találj apró kincseket, tervezz és alkoss a tengeri élőlények számára ideális lakhelyet!

Idén nyáron senki sem maradhat utazás nélkül: tarts Te is velünk és Benedek Elek világlátott békáival! ;) 

Gombóc Artúrral, papírszínházzal, könyves zsákbamacskával, bábjátékkal és jógával érkeztünk a Napraforgó tábor kíváncsi és érdeklődő gyermekcsapatához, akikkel remek délelőttöt tölthettünk együtt! :D

Köszönjük az élményt; a FEOL és az ÖKK munkatársainak a lelkes tudósítást! :)

Kedves Olvasóink!

Gyermekrészlegünk 2021. július 12. és augusztus 23. között zárva tart.

>>>

 

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!