Hírek, események

Ringató-foglalkozás Horváth Irmával

Május közepére teljesen felébredt hosszúra nyúlt téli álmából a könyvtár Gyermekrészlege is. Megtartottuk az első nyitott foglalkozást, méghozzá egy régi kedves vendéggel, Horváth Irmával, aki ismét Ringatót tartott a kisgyermekes családoknak.

Szombaton délelőtt szinte libasorban érkeztek a családok, hogy körülbelül egy órában együtt énekeljenek és játsszanak gyermekükkel, Irma hangszeres és énekes vezetése mellett. Megint előkerült a gitár, az érdekes hangot kiadó fa béka, szálltak az ismert népdalok, főztünk közösen tenyérben borsót, csipkedtük a kezünket a "Csip-csip csókára", sőt az apáknak köszönhetően még a medvebrummogás is erősebb volt a szokásosnál az aktuális dal közepette. 🙂

Reméljük, pillanatképeink átadják a remek hangulatot. Kollégánk, Tóth Szilvia pedig egy szál virággal köszöntötte Irmát, aki május elején vehette át a Ringató Magyar Zenei Nevelési Alapítvány Család és Művészet Ringató-díját.
Itt is gratulálunk neki, és reméljük, hogy még sokáig láthatjuk vendégül könyvtárunkban!

/szöveg és képek: Bokros Judit


EMLÉKKÉPEK

Vörösmarty Mihály Könyvtár

OLVASNI JÓ!

CSUKÁS ISTVÁN levele minden könyvbarátnak

PAPÍRSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Fejér megyei mozaik

Minden tudás online forrása Székesfehérvárról és Fejér megyéről - tanuláshoz, gyűjtőmunkához, versenyhez, vagy csak úgy... :)

A tartalmat köszönjük könyvtárunk Helyismereti és digitalizálási csoportjának munkatársainak!